dijous, 20 de desembre del 2012

Concert benèfic per al dia de Reis

Després del gran èxit collit en les passades edicions amb els especials de flamenc (2010), jazz/swing (2011), i rumba (2012), aquest any minimúsica s'atreveix amb el soul. Miqui Puig i The Gramophone Allstars tractaran d'apropar aquest gènere musical als nens d'una manera didàctica i divertida el proper 3 de gener a la Sala Apolo. Aquests 'Reis del Soul' tocaran temes propis, però també, grans clàssics que faran que grans i petits no puguin deixar de moure els peus. 
Una cita molt "bailonga" que, a més, té com a objectiu una bona causa: recaptar joguines noves per als nens hospitalitzats de l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Vall d'Hebron i l'Hospital Germans Trias i Pujol amb la col·laboració de Fundación Alex i Fundación Theodora.
A més, l'il·lustrador Martín Tognola del col·lectiu El Estafador també ha volgut col·laborar dissenyant el cartell de minimúsica 'Els Reis del Soul'. Tot un luxe.
Miqui Puig va formar part durant 16 anys del grup Los Sencillos, publicant sis discos i donant a conèixer temes com a 'Mala mujer' o 'Bonito es'. Dos anys després de dissoldre's Los Sencillos, inicia una nova etapa, aquesta vegada en solitari, que culmina amb l'enregistrament d'un disc en directe. També ha actuat com Dj en festivals com el Sónar o el Primavera Sound, ha estat col·laborador des dels 80 en programes de ràdio i televisió, actor ocasional en curtmetratges i sèries, col·laborador en revistes i premsa musical i compositor de música per a desfilades, jurat dels programes de televisió Factor X i Tens Talent i locutor de ràdio. 
The Gramophone Allstars neix la primavera del 2008 a Barcelona. Des d'aleshores la banda no para de créxier i ha enregistrat tres discos (el tercer està a punt de sortir) i ha actuat a festivals com el Rototom Sunsplash International Reggae Festival (Benicàssim), Erromo International Reggae Festival, BAM (BCN), Mercat de la Música Viva de Vic o Festival Internacional de Jazz de Girona. També ha tocat a Madrid, Granada i moltes ciutats catalanes. Pots veure'ls tocar aquí.
DATA: Dijous, 3 de gener
LLOC: Sala Apolo (Nou de la Rambla, 113. Barcelona)
HORARI: 18:00 hores
ENTRADES: Una joguina nova sense embolicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada