dimarts, 11 de desembre del 2012

Els valencians Orxata regalen a partir de demà dimecres el seu tercer disc, "3.0."

Que no coneixes ORXATA?
Doncs sàpigues que des de fa uns deu anys ORXATA són un dels col·lectius musicals més inusuals de l'escena electrònica actual. Des de la ciutat de València han sabut integrar l'herència del techno valencià dels 90 i les sonoritats tradicionals mediterrànies amb multitud de ritmes periferics com la cumbia, el funk carioca, el dubstep o el drum'n'bass més cru.
Què fas que no descarregues el seu nou disc?
A partir de demà el disc estarà en descàrrega gratuïta a través del seu web www.orxata.tv. És un error no descarregar-lo.
Festa apocalíptica. Abominable desfàs!
ORXATA presentarà 3.0. el proper DIJOUS 20 DE DESEMBRE A LA SALA APOLO en una festa de la fi del món que promet ésser irrepetible.
Els acompanyaran el mític grup de cant improvitzat Ensaladilla So Insistent, amb Carles Belda, Joan Garriga... Un “sound system” a la catalana, on conviuen alguns pals de la cançó improvisada amb les bases electròniques, el “sampler”, l’escratx i el roc. On cohabiten el garrotín amb el “jungle”, la cançó de pandero amb el “trip-hop”, les nyacres amb el rigui, la cançó pitiüsa amb el garatge, l’havanera amb el raga i la cançó de ximbomba amb el “trance”.
Busca'ls al web www.orxata.tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada