dilluns, 28 de gener del 2013

Coneix Sergi Boal

Sergi Boal és un guitarrista barceloní ( 1977). La seva música es basa en composicions de guitarra originals, aconseguint un so absolutament particular, i portant a un altre nivell la guitarra clàssica, que de clàssica solament queda l'instrument, la guitarra. La seva música i la seva forma d'interpretar-la no té definició, no s'emmarca en cap gènere, aconseguint que soni, a poc a poc, al mateix, a la música de Sergi Boal.
Ha rebut formació clàssica però s'ha interessat des de sempre en tot tipus de músiques, des del rock, jazz, flamenc, bossa i músiques de tot tipus. El primer cd, va néixer després de veure un concert del pianista de jazz Brad Meldauh, i de la necessitat de tocar i compondre la seva pròpia música. Aquest primer disc instrumental , "Nylon and Turtle” s'ha publicat en la discogràfica italiana www.acustronica.com, rebent molt bones crítiques, sobretot a Itàlia.
El segon albúm “ Silenci” s'ha publicat recentment, serà publicat al febrer 2013 en la mateixa discogràfica, però ja es pot escoltar a la pàgina: Http://sergiboal.bandcamp.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada