dimarts, 15 de gener del 2013

Joan Dausà rebentarà l'Apolo

Després de 40 concerts i més de 5.000 discos venuts, Joan Dausà i els Tipus d’Interès presentaran el proper divendres 18 de gener i amb totes les entrades venudes, les cançons del seu disc de debut, Jo Mai Mai, la primera referencia discogràfica de la productora barcelonina Cameo.
Aquest concert a la sala gran de l’Apolo serà la presentació de gala del disc a Barcelona, després dels concerts de rodatge que Joan Dausà va oferir el febrer de l’any passat durant tres dies a l’Heliogàbal de Gràcia i també amb totes les entrades exhaurides.
Joan Dausà i els Tipus d’Interès s’enfrontaven al repte d’interpretar les cançons del Jo Mai Mai a la Sala Apolo amb l’aval d’haver estat escollit millor disc del 2012 per part dels oients d’iCat.cat, i del setè millor disc de l’any segons la crítica dels Premis Enderrock. No obstant, ningú s’esperava que en 15 dies, les 800 entrades que s’havien posat a la venda estarien ja exhaurides. Repte superat. Aquesta fita marcarà un punt d’inflexió per al projecte. Allò que fa un any va començar com un “joc”, s’ha consolidat al panorama musical català i sembla que ho ha fet per quedar-s’hi. A finals de 2013 Joan Dausà i els seus Tipus d’Interès publicaran el seu segon disc amb noves cançons que ja han deixat caure en algun dels seus recitals.
Amb tot, la gira encara no acaba. Fins a finals de l’estiu hi haurà concerts al llarg del territori català, valencià i balear. Les properes dates són el 19 de gener a la Mirona (Salt), el 2 de febrer al Clap (Mataró) i el 22 de febrer a la Faktoria d’Arts (Terrassa).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada