dimarts, 14 de maig del 2013

Vint-i-dos grups de música en valencià per al Feslloch 2013

Vertigen, la nova proposta musical de Josep Nadal, cantant
de la Gossa Sorda, és una de les sorpreses del festival organitzat per l’ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana, Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull. S’ha configurat un programa amb el propòsit de combinar grups emergents i formacions referents del panorama musical en valencià.
Queden dos mesos per al Feslloch, que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol a Benlloch i que compta amb un cartell on totes les propostes musicals són en la nostra llengua. La raó de ser d'aquest festival és servir d'escenari per mostrar les novetats i l'actualitat de grups i cantants de la música feta en valencià i a casa nostra. És un festival que pretén servir d'aparador per a potenciar diferents estils que van des del hard core, l'ska, el rap, el reagge, fins el rock, el pop o l'indie i fusions ben originals.
La setmana passada l'organització del festival va fer públics els caps de cartell entre els quals destaca Al Tall, que actua per primera vegada al Feslloch dins de la gira de comiat d'aquest referent musical, que coincidirà en l'escenari el divendres 12 de juliol amb Obrint Pas, que farà un dels seus últims concerts abans de la seua anunciada aturada. Aspencat, Orxata Sound System, Miquel Gil, Pep Botifarra i Pepet i Marieta completen els noms destacats, que estaran acompanyats per un gruix de músics i cantants que suposen un retrat ampli i ric del panorama musical actual fet en la nostra llengua.

CARTELL DEL FESLLOCH 2013
Dijous 11 de juliol: inauguració de la 7a edició del festival i 6 actuacions musicals a l'Escenari Gran
Pepet i Marieta
Odi
121 dB
Atzukak
Tirant lo Rock
Escak al Rei

Divendres 12 de juliol: 8 actuacions musicals a l'Escenari Gran
Al Tall
Obrint Pas
Pep Gimeno "Botifarra" i Miquel Gil
Orxata Sound System
Mugroman
Almorranes Garrapinyaes
El Trineu Tanoka
Dj Biano

Dissabte 13 de juliol: 8 actuacions musicals a l'Escenari Gran
Aspencat
Vertigen
Arrap
Lilit i Dionís
Atzembla
Pellikana
El Diluvi
Dj Escala i Corda Selectors
"Són tres dies de música amb concerts que comencen a boqueta nit i acaben quan despunta el dia, que es completa amb activitats esportives, d'oci i de cultura diürnes que han fet que el Feslloch siga molt més que un festival de música i que destaque per haver aconseguit un públic fidel, que gaudeix d'una trobada musical on l'organització treballa per a fer que els assistents reben un tracte proper i se senten com a casa", ha comentat Anna Edó, regidora de Cultura de l'ajuntament de Benlloch, un municipi de poc més d'un miler d'habitants que multiplica per deu la seua població durant el segon cap de setmana de juliol amb l'arribada dels feslloquers i feslloqueres que acampen a la pinada habilitada com a zona d'acampada del festival.
Pel que fa a la selecció del cartell, el coordinador de La Gira d'Escola Valenciana, Voro Golfe, ha destacat que "malgrat ser molt conscients que han hagut grups que ha estat impossible encabir enguany i que tindrem molt en compte per a properes edicions, hem intentat fer lloc al màxim possible de propostes, 7 de les formacions que venen enguany xafen per primera vegada l'escenari del Feslloch, 8 han estat seleccionades perquè han tret disc en 2013 o estan a punt de fer-ho i 11 dels grups que conformen el cartell van traure disc a finals de 2012 i visiten el Feslloch amb els seus nous treballs".

PUNTS DE VENDA D'ABONAMENTS ANTICIPATS: 28 EUROS. A PARTIR DEL 16 DE MAIG VENDA A LA BOTIGA ON-LINE D'ESCOLA VALENCIANA
El Feslloch és un dels festivals de música del País Valencià amb preus més econòmics. Tres dies de música, activitats i serveis diversos tenen, enguany, comprant l'abonament anticipat fins el 2 de juliol. A partir del dijous 16 de maig es podran adquirir els abonaments de 3 dies realitzant la compra a la botiga on-line d'Escola Valenciana: www.escolavalenciana.org/feslloch2013
En aquest mateix espai, també es podran adquirir entrades anticipades només del divendres 12 de juliol a 16 euros. A partir de la setmana del 20 de maig, es vendran abonaments de tres dies a diversos punts oficials de la ciutat de València: Centre Social Terra, bar La Murta, el Racó de la Corbella i Ca Revolta. La informació actualitzada de punts de venda, així com les novetats que aniran sorgint del festival estaran disponibles al web www.feslloch.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada