dimecres, 31 de juliol del 2013

Concert per celebrar els cinc anys de Mésdemil

Mésdemil és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil (Camp de Túria) que va nàixer l’any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l’aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discos i a fer management de grups. Des d'aleshores, molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l'equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit i Andreu Hernández (so i llums directes). 
Avui dia, Mésdemil ja no es dedica al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. Som un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats al nostre estudi com altres que creiem interessants i als quals volem donar suport. I quan parlem d’editar ens referim a que ens ocupem de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CDs (tenim fàbrica pròpia), passant pel seu disseny i promoció. Som un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-nos en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que hem editat canten en valencià, però és la qualitat, l´originalitat i l´energia dels grups el que prima per per damunt de tot! 
En els nostres cinc anys d’història hem editat gairebé 70 referències de grups d’estils molt variats. Podeu escoltar i descarregar tots els discos al nostre Bandcamp. Volem agrair l'ajut que en aquestos cinc anys ens han brindat totes les persones que han treballat amb nosaltres: Alba Pla, Xavier Martinez, Pau Berga, Joan Hornos, Juanjo Hernández, Josep Bria, Carles Pérez, Rafa Contell i Javi Bocero. 

Així mateix, volem agrair a tots els grups el seu suport i la seua confiança, i a vosaltres, els periodistes, la vostra valuosa col·laboració sense la qual no seria possible la difussió dels nostres projectes. És per això que ens complau convidar-vos a la nostra festa de 5é aniversari, que tindrà lloc el dia 5 d'octubre de 2013 a partir de les 20h a l'Amfiteatre de Benissanó (Camp de Túria). En aquesta ocasió tan especial, quatre grups Mésdemil presentaran els seus nous treballs: Jerga Lírica (Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Benicarló). Trobareu més informació sobre els grups (nota de premsa, dossier, fotos, portada del disc...) a la nostra sala de premsa
L'entrada al públic costarà 5€ i es comprarà a taquilla directament. Per arribar al concert en transport públic des de València ciutat, podeu agafar la Línia 1 de Metro València, fins a l'ultima parada, Llíria, i caminar 10 minuts. També podeu anar-hi amb Edetania Bus, que ix de l'Avinguda Ferran el Catòlic fins a Benissanó mateix, a 2 minuts del lloc del concert. Els horaris, malhauradament, són limitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada