dimarts, 10 de setembre del 2013

El cicle Connexions estrenarà un nou espectacle de Kiko Veneno

Kiko Veneno, en un nou projecte acompanyat de l'orquestra Cordes del Món, és el principal reclam de la segona edició del festival Connexions, que s’ha presentat aquest dijous a l'Apolo Store de Barcelona. El festival té lloc del 12 d’octubre al 17 de novembre a la Sala Apolo, coorganitzadora de Connexions junt al Taller de Músics iBankrobber. El concert inaugural el protagonitzaran Isaac Ulam & Jose Domingo.

Un cicle de diàlegs musicals a Barcelona
El músic sevillà Kiko Veneno protagonitzarà al Connexions una producció inèdita on interpretarà els seus grans èxits acompanyat de la peculiar orquestra Cordes del Món. L’actuació, amb direcció musical i arranjaments de Raül Fernàndez “Refree”, tindrà lloc el dia 7 de novembre a Barcelona i també es podrà veure el 8 de novembre a la Fira Mediterrània de Manresa i el 15 de desembre a l’Auditori de Girona, coproductors d’aquest espectacle junt amb Connexions.
Connexions començarà el 12 d’octubre amb l’actuació d’Isaac Ulam & Jose Domingo, presentant el projecte de folk mediterrani “Temple d’aigua i llum”. La segona vetllada (17 d’octubre) estarà dedicada al segell Foehn Records amb dues parelles de caire intimista, una internacional (Victor Herrero & Josephine Foster) i l’altra barcelonina (Nico Roig & Maria Monferrer). La nit del 26 d’octubre estarà dedicada al blues, celebrant els 25 anys als escenaris de la Big Mama Montse en companyia dels noruecs Espen Fjelle & Spoonful of Blues i d’una banda d’All Stars del Taller de Músics. També d’aquest centre sorgeix la quarta proposta del Connexions, el dia 30 d’octubre: una aproximació entre jazz i música hindú de la mà d’Om Tara Project i el sitarista Supratik Sengupta.
La darrera connexió de l’any serà la del músic neerlandès Arnold de Boer, àlies Zea, actual frontman de la mítica banda de punk-rock The Ex, amb el multiinstrumentista català Mau Boada, Esperit!. Tancaran el festival el diumenge 17 de novembre.
Programació completa del festival Connexions 2013:

12 octubre – 21h - Sala Apolo
Isaac Ulam i Jose Domingo "Temple d'aigua i llum"

17 octubre – 21h - Sala Apolo
Victor Herrero & Josephine Foster
Nico Roig & Maria Monferrer "Every cloud has a silver lining"

26 octubre – 21h - Sala Apolo
Big Mama & Taller de Músics All Stars & Espen Fjelle & Spoonful of Blues "Blues Bridge"

30 octubre – 21h - La [2]
Om Tara Project & Supratik Sengupta “Indojazz”

7 novembre – 21h - Sala Apolo
Kiko Veneno & Cordes del Món

17 novembre – 21h - La [2]
Zea & Esperit!


Una coproducció de Taller de Músics, Bankrobber i Sala Apolo
La segona edició del cicle Connexions manté l'essència i filosofia amb la qual va néixer: ser un diàleg musical obert a tots els estils i totes les influències. Un diàleg que beu de la inspiració mútua i creua fronteres i tradicions, regalant sorpreses a cada compàs. Connexions enllaça músics que representen universos aparentment allunyats per comprovar com reaccionen, quina música sorgeix, quina nova volada prenen les seves cançons. I sempre amb el centre de gravetat a Barcelona. Connexions està organitzat per Taller de Músics, Bankrobber i la Sala Apolo, que enguany acull tots els concerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada