dissabte, 28 de setembre del 2013

Nou treball conjunt d'Hugo Mas i Arthur Caravan. Ajuda'ls!

Els Arthur Caravan ens hem confederat amb Hugo Mas, cantautor alcoià i vell amic nostre, per a gravar un disc conjunt anomenat ‘Wegener'. A més iniciem aventura conjunta junt a altres creadors alcoians en el segell Música de Telers. Aquest nou treball és un disc ple de metàfores que ret homenatge a la ciència i a la literatura; un viatge al centre de la Terra, el resultat d’una lluita entre les dues bandes. Es presentarà oficialment el dia 2 de novembre (dissabte) al Teatre Principal d’Alcoi i el dia 9 de novembre (dissabte) al Teatre Micalet de València.
Els mecanismes clàssics de finançament no ens agraden. No perseguixen els nostres objectius i no ens interessen.Lolo Rico ens va ensenyar, ja fa una quantitat abjecta d’anys, que si solo no puedes, con amigos sí. A més, creiem en els beneficis socials i creatius de la cultura lliure i compartida. Per tot açò, hem desenvolupat un projecte de microfinançament a la plataforma Verkami. Volem demanar-vos ajuda per a cobrir les despeses de l’edició disc i per a donar-li la máxima difusió possible. No es tracta de donar pasta perquè sí,sinó d’avançar-la obtenint recompenses que paguen la pena, moltes de les quals només es podran trobar exclusivament participant en aquest projecte que s’acaba ara ja en en 34 dies. Si col·laboreu no se us farà cap carrec al vostre compte fins que s’acaben els 40 dies del projecte en cas de que s’arribe a l’objectiu.
conseguir productes musicals, literaris, artístics o fins i tot enològics de fil de vint, pagant-los de bestreta, i col·laborant en la producció cultural. Què més voleu? A aquest enllaç teniu explicat com podeu aportar la vostra col·laboració i adquirir el nostre treball: http://www.verkami.com/projects/6769


Potser ja n’estaveu assabentats o potser fins i tot ja haveu col·laborat. Si és així moltes gràcies.  Sabem també que no són temps fàcils però de totes formes, encara que no puguereu col·laborar agrairíem que compartíreu el nostre projecte ja siga reenviant aquest correu o penjant l’enllaç a les xarxes socials. Potser hi ha gent interessada en el nostre projecte a qui no li ha arribat la informació. Compartir dóna gustet! Vos ho agrairem molt, per sempre.
ATENCIÓ: per qüestions logístiques, aquells que vulguen aparèixer com a mecenes i col·laboradors a l’edició física del nostre disc, hauran de col·laborar a les recompenses concretes abans del diumenge 29 a les 24h. El disc s’ha d’enviar a impremta el mateix dilluns si volem que estiga el dia de la presentació. Segur que ho enteneu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada