dimecres, 25 de juny del 2014

Castelló acollirà la 2a edició del Trovam! els dies 2, 3 i 4 d'octubre de 2014

Els dies 2, 3 i 4 del pròxim mes d'octubre, la ciutat de Castelló de la Plana acollirà la segona edició del Trovam!, la fira-festival promoguda per la Valencian Music Association (VAM!) que està pensada com a fòrum de debat de la indústria musical i plataforma de difusió de la vitalitat de la música valenciana. El certamen ocuparà 6 llocs culturals de la capital de La Plana: El Paranimf de l'UJI, La Pèrgola, El Teatre del Raval, La Llotja del Cànem, la Plaça Santa Clara i el Museu de Belles Arts, i té com a principals objectius convertirse en punt de referència i lloc de trobada professional dels diversos àmbits que conformen el sector musical (mànagers, programadors, artistes, discogràfiques...) i ser una de les plataformes més sòlides per al coneixement de les millors propostes musicals actuals.
Així mateix, l'edició 2014 consolidarà la seua presència professional amb l'establiment de relacions estables i col·laboracions amb fires ja consolidades d'altres territoris de l'Estat Espanyol i d'Europa, i tractarà de reforçar la vessant pedagògica a través de la col·laboració amb instituts i centres formatius de les comarques de Castelló. Desprès de l'èxit aconseguit en la primera edició, on més de 4.000 persones van assistir als concerts i uns 50 professionals van participar en les trobades del sector, la segona edició del Trovam! comptarà de nou amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la Diputació, Culturarts, la Universitat Jaume I, així com l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana que enguany s'han incorporat com a col·laboradors.
Aquest projecte està impulsat per la Valencian Music Association (VAM!), un col·lectiu format per cinc empreses musicals valencianes de referència: LaCasaCalba, Mésdemil, Metrònom, Pro21cultural i Suport Produccions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada