dimecres, 18 de juny del 2014

Coneix... Estrip

Estrip som un grup d'Arenys que va néixer de l'amistat i la passió per la música, sentint la necessitat d'expressar les nostres emocions mitjançant la música. Aquest 2014 celebrem el 4t aniversari de la banda. han sigut 4 anys plens de música i il•lusions que ens han fet madurar com a grup. A les nostres esquenes tenim "QUE S'ATURI TOT" (2011) la nostra primera maqueta. "ANTICS RECORDS" (2012) el nostre primer EP. El projecte que a continuació us presentem serà el nostre primer disc, que farem amb les idees més clares que mai i amb l'experiència assolida durant aquests 4 anys.
El disc s'enregistrarà entre els mesos de juliol i agost a l'estudi "Input Studio" d'Arenys de Munt. En aquest disc gaudirem de les col•laboracions de Gossos, Xavier Coll i altres...

QUI SOM?
Estrip és un grup de pop-rock innovador, ja que incorpora un instrument poc habitual en aquest estil com és el violí. Aquest fet dóna al grup una sonoritat especial que el fa únic. Estrip desprèn força i energia, i té un directe contundent. Els seus temes, amb ritmes i melodies que s’enganxen fàcilment, parlen de temes com l’amor, l’amistat i la situació del món.
La nostra història va començar quan en Pol Martín (guitarra) i en Víctor Chacón (guitarra) van abandonar els seus anteriors grups i van decidir crear-ne un de nou. L'Álvaro Picó es va unir al grup tocant la bateria, el mateix que va fer la cantant Mireia Giró, i el grup va començar a assajar. El violinista de l’anterior grup de l'Álvaro Picó i en Víctor Chacón, en Joan Torrentó, es va incorporar a Estrip. Més endavant Martin Blaszkowski es va incorporar al baix, i així la formació va quedar quasi completa. Finalment, al cap d'uns mesos i per arrodonir el grup, Dídac Sánchez va afegir una 3a guitarra a la formació.
Estrip va gravar durant el 2011 la seva primera maqueta, i el 2012 un EP a l'Estudi Labedoble, amb la producció de Toni Xuclà i les col•laboracions de Víctor Mirallas (Re-Set) i Cris Juanico (Menaix a Trúa i Ja t'ho Diré). Després de forces concerts per presentar l'EP vam tenir la sort que contactés amb nosaltres un manager, en Francesc, que actualment ens porta. Aquest darrer mig any hem estat treballant moltíssim per preparar el nostre primer CD que el començarem a gravar aquest juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada