dimarts, 12 d’agost del 2014

Manel acudirà al QFestival en setembre

Dos de les bandes més importants del panorama indie actual, Manel i La Habitación Roja, s'incorporen al cartell del QFestival, que acollirà Alzira el pròxim 19 de setembre. Se sumen així als grups Dorian, Aviador Dro, Clara Plath, Moonflower, Dalamont, Metropol i Helsinki, que ja han confirmat la seua presència, i a una mítica banda internacional que també està previst que actue a Alzira. 
Amb la incorporació d'aquests destacats grups, el QFestival se situa com a festival de referència de la música indie. Manel, que ha sigut número u en vendes a Espanya, presentarà el seu tercer disc en la capital de la Ribera. De la mateixa manera, els valencians de La Habitación Roja també tocaran les peces del seu àlbum més recent. 
Aquest festival, organitzat per l'Ajuntament d'Alzira i el grup Què fem?, presentarà en aquesta edició altres novetats, com els espais musicals en punts de la ciutat diferents a la sala que acull el festival. En aquest sentit, hi haurà acústics o intervencions de dj’s repartits per Alzira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada