dimarts, 30 de setembre del 2014

Èxit de les I Jornades d'Aproximació a la Realitat Palestina

Èxit absolut. No pot existir un altre qualificatiu per a opinar sobre les I Jornades d'Aproximació a la Realitat Palestina desenvolupades en doble sessió a València. Tant les conferències de la Nau com els concerts de la Sala Matisse es van omplir completament de públic interessat, aconseguint que l'organització recaptés uns fons econòmics que es destinaran a l'ajuda de la població palestina.
 La primera jornada va aconseguir que s'omplira la Nau amb les conferències de periodistes com David Segarra, Lola Bañon o Yolanda Álvarez; l'investigador de la Universitat de València Jorge Ramos o el membre de la junta directiva de la Comunitat Palestina a València Daoud Marwan. Organitzat per la Unió de Periodistes, es van poder recaptar fons gràcies a la venda de fotografies de Palestina realitzades pels fotoperiodistes Germán Caballero i David Segarra.
Per la seua banda, els concerts de la Sala Matisse van suposar un èxit sense precedents. Més de mig centenar de persones no van poder accedir a la sala, plena de públic per a assistir als concerts de la Gossa Sorda, Candela Roots i Prozak Soup, en una jornada reivindicativofestiva organitzada per Indiecat i Músicos de Izquierdas. 
Els fons recaptats aniran destinats a l'ajuda directa de Palestina a través de les associacions Unadikum, BDS (Boicot, Desinversions i Sancions) i Global Network For Rights And Development, que va iniciar recentment un micromecenatge per a comprar medicaments i destinar-los a la franja de Gaza. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada