dimarts, 7 d’octubre del 2014

"Tres", el nou disc de Néstor Mont

Néstor Mont torna amb Tres, el seu tercer treball com a cantautor. Es tracta d’un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio, amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una aposta per la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com V.A. Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima.
Resumir la trajectòria musical de Néstor Mont no és tasca fàcil. En la seua etapa de joventut va formar part de diverses bandes de pop-rock. Més tard, s’aficiona a la guitarra clàssica i comença el seu camí com a cantautor. És llavors quan crea, amb Joansa Maravilla i Mara Aranda, el grup Mi bolsillo junto al mar, projecte de guitarres acústiques i veus, que desembocarà en la creació del grup Cendraires on comença la seua aproximació cap a la música d’arrel tradicional i folk i que més tard afavoriria la seua participació en grups com L’ham de foc o Aljub. 
En els últims anys, ha col.laborat, entre d’altres, amb Carraixet o Carles Dénia, ha composat músiques per a espectacles poètics, i exerceix de productor per a altres cantautors, tot compaginant la seua feina com a guitarrista i productor de Pep Gimeno Botifarra, amb qui ha fet diversos discos i nombroses actuacions.
Els seus discos anteriors són Sentit (Cambra Records, 2004) i Amor de terra (autoeditat, 2010). 
Tres, ha estat enregistrat a l’estudi La Casella amb Josep Pérez i el disseny ha estat a càrrec de Joanra Estellés (La Casa Cantonera).
Els concerts de presentació del disc duran a Néstor Mont a fe els següents concerts:

10 d’octubre a les 22:30h Cafeteria de la Centre Cultural d’Almussafes. Entrada Lliure
11 d’octubre a les 20h a la Casa Cantonera d’Algemesí. Entrada lliure.
30 d’octubre a les 20h a l’Auditori Alfons Roig de la Universitat Politècnica de València. Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada