dilluns, 25 de febrer del 2013

Ja pots descarregar el nou disc de La Pegatina, "Eureka!"

El disc 'Eureka!', que es publicahui, és el punt de partida del desè aniversari de La Pegatina. El grup de Montcada ha treballat la producció de l'àlbum amb Marc Parrot. 'Eureka!" inclou les col·laboracions dels sicilians Baciamolemani, l'angolesa Romi Anauel (excantant de Terrakota), Santi Balmes (Love of Lesbian), els bascos Esne Beltza i l'andalús Mario Díaz (excantant de Los Aslándticos), així com la secció de vents de Zulu 9.30. El públic també hi ha participat amb missatges de veu a través de la plataforma digital uWhisp.
La Pegatina també ha ideat un videojoc de les seves peripècies als concerts, de la mà d'Ubicuo Studio. Els seguidors a Facebook i a Twitter podran escoltar el disc de manera única i interactiva, jugant amb els membres del grup mentre sona 'Eureka!'. L'aplicació serà accessible des de tot tipus de dispositius i 'tablets' a partir del 25 de febrer.
El disc també es publicarà a Alemanya, Holanda, Luxemburg, Bèlgica, el Japó, França, l'Argentina, Xile, l'Uruguai i Espanya al llarg del 2013. La gira de presentació, que durarà 18 mesos, començara el 7 de març a Vitòria, i passarà després per Carcaixent (el 9 de març), Manresa (el 14), Barcelona (el 15) i Montmeló (el 16). Més endavant actuaran a Holanda, Bèlgica, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada