dimarts, 12 de febrer del 2013

Sala Zeppelin Live de Castelló se suma a la #primaveravalenciana amb concerts de Rapsodes, Jerga Lírica, Alabajos i Freixas

La nova sala de concerts Zeppelin Live de Castelló (antiga Fráguel Rock) se suma a la iniciativa #primaveravalenciana del Palau de Congressos de València amb l'actuació de Rapsodes i Jerga Lírica (15 febrer) i de Pau Alabajos i Cesk Freixas (16 febrer). Amb aquest gest, "des de Castelló també es vol recordar que les causes judicials de la violència policial contra els estudiants del Lluís Vives de València al febrer de 2012 segueixen obertes. Des de l'àmbit musical volem contribuir a la defensa dels joves encausats" afirmen des de les productores Metrònom i Play Produccions, gestors de la sala.
Igual que en el Palau de Congressos de València, la recaptació d'aquests concerts estarà destinada a sufragar la defensa dels estudiants formats expedient de l'IES Lluís Vives de València. Un centenar d'expedients romanen encara pendents de resolució. La defensa l'està duent a terme l'Associació Jurídica Primavera Valenciana i l'Assemblea Global Lluís Vives. Rapsodes i Jerga Lírica són dos de les formacions més destacades de l'Hip-hop valencià. Per la seua banda, Pau Alabajos i Cesk Freixas formen part de la generació que ha renovat la cançó d'autor. Quatre projectes artístics que uneixen qualitat musical i compromís social a parts iguals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada