divendres, 1 de febrer del 2013

Xavier Dotras Trio continua la seva gira internacional amb un concert al prestigiós B-Flat de Berlín

Xavier Dotras Trio actuarà al prestigiós club B-Flat de Berlín en el marc del cicle Catalan Sounds, on presentarà el seu darrer treball discogràfic, Preludes. El concert tindrà lloc el proper diumenge 3 de febrer i se suma a la sèrie d’actuacions internacionals que la formació ha protagonitzat durant el darrer any. Preludes, quart disc del grup liderat pel pianista Xavier Dotras, ret homenatge a mestres de la música clàssica i el jazz com Bach, Chopin, Bill Evans, Enrico Pieranunzi, Michel Petrucciani, Henry Mancini i Ennio Morricone. La seva excel·lent acollida ha dut el trio a actuar en certàmens tan importants com el Roma Jazz Festival, el Jazz Na Starówce Festival de Varsòvia, i l’Europa Fest de Bucarest, una gira internacional que ara continua amb l’actuació al B-Flat de Berlín.
El B-Flat és un dels clubs de jazz més importants d’Alemanya. Pel seu escenari hi han passat figures com Joe Sample, Harry Connick Jr., Don Braden, Aki Takase, Alexander von Schlippenbach, Kurt Rosenwinkel, Judy Niemack, Mal Waldron, o Mikis Theodorakis. Xavier Dotras Trio hi actuarà dins del cicle Catalan Sounds, que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull i que també inclou les actuacions de Marc Ayza Group i Lluís Coloma.
Aquest 2013, Xavier Dotras Trio tancarà l’exitosa gira del seu disc Preludes i començarà a treballar en un nou disc, previst pel 2014. El llançament coincidirà amb el desè aniversari d’una formació que s’ha mantingut estable des dels seus inicis, amb César Martínez a la bateria i Toni Pujol al contrabaix i que ha portat el grup a escenaris de festivals de gran prestigi de bona part d’Europa i de l’estat espanyol com Anglaterra, França, Holanda, Romania, Bucarest, Polònia, Itàlia i Alemanya.

Dades de l’actuació:
Diumenge 3 de febrer de 2013
Xavier Dotras Trio Preludes
B-Flat, Berlín

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada