dijous, 14 de febrer del 2013

Memorable. BSO & Poesia/L'ànima dels somnis es presenten a Barcelona

El proper dijous 21 de febrer, a l’Espai Mezanina de la Vila de Gràcia (C/ Ramón y Cajal, 2), es farà la presentació de BSO & Poesia / L'ànima dels somnis, un cd de poesia i música amb poemes escrits per Clara Tarrida (filla i veïna de la Vila de Gràcia) i Toni Romero Dedéu (natural de Manresa i resident a Gràcia) i amb la música composta per Ramon Pujol (Solsona).
Els mateixos poetes posen veu a les 23 peces de l’àlbum, on han intervingut un total de 28 col·laboradors, dels quals, 20 són músics. Els autors ens porten, doncs, les dues disciplines més enllà del seu format habitual: un punt d’unió entre el món sonor i el món poètic.

Podeu escoltar mostres del nou treball als següents enllaços:
BSO & POESIA / L’ànima dels somnis és el casament de les composicions musicals creades per Ramon Pujol i els textos de Toni Romero Dedéu i Clara Tarrida. Aquesta unió acaba conformant una banda sonora, que fuig del format habitual de poesia musicada.
La particularitat de BSO & POESIA / L’ànima dels somnis es troba en la seva gènesi i en el seu procés d’elaboració, basat en la recerca de complicitats entre les composicions musicals i els poemes ja creats, per acabar-ne obtenint peces compactes i harmòniques. Conjunció que arriba al seu màxim exponent en peces com “Dins meu” o “Un desànim sota la pluja”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada