dimecres, 27 de febrer del 2013

Participa al nou disc de La Bundu Band‏

La Bundu Band seguint amb la seva dinàmica d'interaccionar amb els seus seguidors aprofitant les xarxes socials ja es troba immersa en el procés creatiu del que serà el seu tercer treball després de Guerrer Rebel (Quimera Records) i Cat Samurai (Kasba Music). El futur disc, que explorarà els terrenys més electrònics de la música actual, es troba en fase embrionària, però el grup ja ha deixat escoltar un petit tast de per on aniran els trets en un video que han penjat a Facebook.
Alguns temes ja estan llestos, però d'altres, esperen una lletra que els acompanyi, així que La Bundu ha posat en marxa la seva maquinària per convidar a tots aquells seguidors o poetes d'esperit contestatari per expremer les neurones i escriure una lletra. Aquesta potser en català, castellà o anglès (el grup es reserva el dret de traduir-la de forma total o parcial i adaptar-la a la música). La lletra s'ha d'enviar en un arxiu de text adjunt a l'adreça labunduband@hotmail.com amb l'assumpte "Concurs lletra" indicant el nom, cognoms i DNI del participant; només s'acceptarà una lletra per persona. El nom de l'autor constarà als crèdits del disc així com els drets d'autor, que seran per ell.
D'entre tots els textos rebuts, el grup en seleccionarà un que serà l'escollit per entrar a formar part del tracklist del tercer disc de la banda maresmenca i se li comunicarà a través de correu electrònic i xarxes socials. De moment no hi ha termini per entregar els escrits; serà el grup qui ho comunicarà a través de les seves xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada