dimecres, 31 de març del 2010

Soul Atac presenta "Mercat negre"

El grup valencià Soul Atac està a punt de presentar el seu segon treball “Mercat negre”. Un treball composat per 12 temes que presentaran a València amb una roda de premsa, un concert i un esmorzar al Mercat Central.
La primera de les presentacions tindrà lloc el 15 d’abril a partir de les 20:00 hores a l’Octubre CCC. Serà una festa de presentació davant els mitjans però el major colorit arribarà dos dies després, dissabte 17, a partir de les 11 hores quan el grup organitze un esmorzar en el Mercat Central de València amenitzat per la seua música.
Unes setmanes després, el 7 de maig es presentarà el treball amb un concert a la sala Woody de València amb alguns dels col·laboradors i una sessió de punxadiscos a càrrec de Miguelito superstar DJ. Tot per 10€.
En Mercat Negre la banda reivindica “el tracte directe i càlid de les botigues i mercats de barri i un mercat alternatiu –sense filtres entre el que produeix i el que compra-. En aquest cas un mercat ple de productes frescos i de casa on la banda afegeix el seu toc negre”.l disc ha estat enregistrat a Aural Estudis per Alberto Díaz, arranjat per José Manuel Domènech i mesclat per Jorge Pérez (Quimi Portet, Presuntos Implicados) i ofereix un mercat clandestí que convida al ball i a la reflexió i on també hi trobem textos de Vicent Andrés Estellés, Plàcid Rosaleny, adaptacions de Julio Bustamante (Senyoreta X) i Ovidi Montllor (Tot esperant Ulisses) i tot un seguit de col·laboradors: Miquel Gil, Òscar Briz, Remigi Palmero i Julio Bustamante, els cantants de Fundación Tony Manero i el guitarrista Joan Soler, entre d’altres.
A continuació podeu escoltar el tema “Jo no vull” que formarà part del nou treball de la banda.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada