dilluns, 15 de març de 2010

Maria del Mar Bonet presenta el seu nou disc

El proper dia 17 de Març a l’espai Mallorca de Barcelona la Maria del Mar Bonet presentarà el seu nou treball amb l’Orquestra Simfònica de les Balears “Ciutat de Palma”. Maria del Mar Bonet dóna un pas més en la seva carrera, oferint per primera vegada en format simfònic les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria artística.

Es tracta d’un recorregut pels temes més significatius d’aquesta Mediterrània musical i personal que Maria del Mar Bonet ha recollit, revisat i creat al llarg d’aquests quaranta anys de professió: cançons gregues, turques, sardes, italianes, catalanes i, per descomptat, mallorquines; jotes, i temes propis molt estimats, formen part d’aquest repertori únic i simfònic que ella mateixa ha escollit . “Bellver” és, dins el conjunt de la obra discogràfica de la Maria del Mar Bonet, un projecte únic i exclusiu.

Agrairíem molt poder comptar amb la teva presencia així com crear-ne noticia amb indicat. T’adjunto la invitació en pdf per l’acte de Barcelona, desitjant que ens confirmis l’assistència a l’acte el més aviat millor.Així mateix, el disc serà presentat a Mallorca, Madrid i València els propers dies 19, 22 i 25 respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada