divendres, 12 de març de 2010

Els Surfing Sirles debuten amb “LP”

Bankrobber publicarà a finals de març el primer disc d’Els Surfing Sirles, que es diu “LP”. Aquest divendres ja es podran aconseguir algunes còpies en el concert que el grup ofereix a la sala Pop Bar del Razzmatazz.“El que ens mou és el desig de trencar totes les coses”, canten els Surfing Sirles. I en qualsevol dels seus concerts incendiaris estan a un mil·límetre de confirmar-ho. Calia una banda que portés el rock’n’roll fins a aquest límit, on l’actitud i el soroll esclaten per regalar-nos una explosió d’idees.
Sempre amb la navalla a la mà, els Surfing Sirles canten a la Fageda d’en Jordà, als ionquis de Can Tunis, als zombis que okupen la mansió de Michael Jackson, a l’alquímia, als paios punks rumberos... i fins i tot introdueixen Nicolau Casaus en una història de bandolers que acaba pervertint l’himne del Barça. Sembla complicat, però quan escoltes el disc, tot és molt senzill. És garatge. És rock’n’roll.
Els Surfing Sirles són Martí Sales (veu i guitarra), Guillem Caballero (teclat i veus), Uri Caballero (guitarra) i Xavi Garcia (bateria). El disc l’ha produït Joan Colomo.

Els Surfing Sirles al Razzmatazz
Divendres 12 de març
PopBar / 02h30 / + BRGangDJs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada