dimarts, 25 de maig del 2010

El Feslloch ja té data... 8,9 i 10 de juliol


Els propers dijous 8 divendres 9 i dissabte 10 de juliol, se celebrarà per quart any consecutiu, el Feslloch, la cloenda de La Gira, el Festival Itinerant de Música en Valencià a Benlloch (La Plana Alta), un emblemàtic indret al vell mig de la Plana de l’Arc i a escassos quilòmetres de les platges de Cabanes i Orpesa. La principal novetat d’enguany és l’ampliació en un dia més, amb els concerts de la nit de dijous. L’organització també ha decitdit aplicar una congelació al preu dels abonaments respecte a l’any passat, ofertant 2.000 abonaments anticipats per als 3 dies a 20 €. A més dels 20 grups que actuaran a Benlloch, com ja és habitual, els assistents al Feslloch podran gaudir de zona d'acampada, piscina, excursions, tallers, futbet, projeccions de documentals, videoclips... i molt més !

El Feslloch estè organitzat per Reviscola, l’entitat de joves d’Escola Valenciana, l’Ajuntament de Belloch, l’Associació Cultural Pitxurrull, els Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló i el Benlloch Club de Futbol.

De moment l’organització del festival que ha confirmat ja la presència a la quarta edició del Feslloch dels grups Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata Sound System, ODI, Tom Bombadil, BKS, Bakanal i Xavi Castillo. Durant les properes setmanes s’aniran anunciant la resta de grups que actuaran. A hores d’ara els 2.000 abonaments anticipats per 20 € es poden comrprar a interent a través del web de Productes de la Terra: www.productesdelaterra.cat Aquests abonaments estaran a la venda fins l’1 de juliol. A partir d’eixa data el preu es veurà incrementat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada