dimecres, 12 de maig del 2010

Els Pets, l'espectacle 50+ i el DVD Més enllà del mur a l'Enderrock de maig

Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Càceres són un trio ben avingut que publica la seva dotzena i més acurada referència discogràfica, Fràgil (DiscMedi), al mateix temps que celebra vint-i-cinc anys a l’escenari. Analitzem amb Els Pets a història d’una banda que ha marcat un abans i un després en el pop català.

50 +
L’espectacle produït pel Grup Enderrrock i No Sonores amb els auditoris de Sant Cugat, Granollers i Barcelona, uneix a dalt de l’escenari dues generacions musicals . La Nova Cançó i el nou pop en català. Cançons d’uns i altres interpretades sota la direcció musical de Raül Fernández (Refree). Marina Rossell i David Carabén (Mishima), Maria del Mar Bonet i Roger Mas, Quico Pi de la Serra i Carles Sanjosé (Sanjosex), Joan Isaac i Jaume Pla (Mazoni), Núria Feliu i Sílvia Pérez Cruz, Jaume Arnella i Carles Belda, i Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) i Sisa.

DVD Més enllà del Mur
Enderrock distribueix aquest mes el documental Més enllà del mur: cançons contra l’apartheid, realitzat per Josep Pitarch, sobre el viatge d’una brigada de músics catalans a Palestina amb el suport de la Xarxa d’Enllaç.La revista també inclou reportatges de VerdCel, Cris Juanico, Delafé y las Flores Azules i els valencians Soul Atac. Albert Puig parla sobre Els Amics de les Arts ben il·lustrats per Roger Padilla, en la secció Destrio s’estrena Màrius Serra i Mazoni és el protagonista del fotolog, narrant la seva gira de 31 dies de concerts ininterromputs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada