dijous, 30 de juny de 2011

El 7é Pop al Carrer es celebrarà el 15 i 16 de juliol a la platja de Tavernes

La programació del seté Pop al Carrer es presentà al corral de LaCasaCalba (Tavernes de la Valldigna) amb la magnífica actuació del grup catalanoholandés Il Gran Teatro Amaro (en la foto).
Enguany volem donar un tomb al festival, proposant, per una banda, un canvi dʼescenari: del Passeig dels Tarongers a la Plaça Palmeretes, a fi de convertir-lo en “El festival més petit del món!”. Aquest serà el lema del Pop al Carrer 2011. Programarem així formacions de petit format i també espectacles adreçats als més menuts i al públic familiar en general. Altrament, plantegem una ampliació de la seua durada, passant ja a ser un festival de cap de setmana: divendres 15 i dissabte 16 de juliol.
A nivell estètic, però, continuarem per la senda oberta en lʼedició anterior, tot i oferint també una proposta de folk autòcton, i un espectacle de caire experimental.
La programació donada a coneixer és:
Divendres, 15 de juliol.[/B] Poesia, experiment i rock.
SALTAMARTÍ \[poesia musicada- Mallorca]:[/B] Pep Toni Ferrer musica una col·lecció de poemes brossians. Tot molt experimental, mitjançant loops creats in situ i samplers extrets directament del YouTube. A més a més, el directe s'acompanya de videoprojeccions.
L’ATELIER \[pop de cambra-Menorca]:[/B] Aquest duet menorquí presentarà el seu primer treball discogràfic “Focs aquàtics” on mesclen el pop acústic de línia clara, pràcticament cristal·lina, amb elements de la música clàssica i l'electrònica. Tot adobat amb un soll poètic de rondalla menorquina.
LE PETIT RAMON EXPERIMENTA 3 \[rock d’autor -Barcelona]:[/B] Formació barcelonina encapçalada per Ramon Marçal, una sort de rocker existencialista, qui es fa acompanyar d’Elvira Rimbau, al violoncel, i Xavi Tasies a les percussions. Escudellarà el seu Brou calent.

Dissabte, 16 de juliol.[/B] Cançó, folk i música de ball per a tots.
MIQUEL GIL \[folk - Catarroja]:[/B] Qui ha estat un dels fundadors d’Al Tall, és hui el principal renovador del folk valencià. Combina tradició i innovació, sobretot pel compromís de musicar els nostres poetes contemporanis. A més a més, aquest 2011 publica nou disc: “Per marcianes”, amb adaptacions de cançons tradicionals i de versos d’autors com Enric Cassasses o Enric Monforte.
ÒSCAR BRIZ \[pop d’autor - L’Alcúdia]:[/B] El cantautor de l’Alcúdia trau nou disc “L’estiu”, completament acústic. Trau, així mateix, nova pell, pell d'allò íntim, íntim lluminós. Va tancar l’any 2010 amb el Premi a la Música de la Cartelera de Levante-EMV, el guardó Terra i Cultura al millor poema musicat de la temporada, i com a cirereta, Millor disc valencià de l’any segons la revista especialitzada MondoSonoro i 9é millor disc de l’any al parer de la catalana Enderrock.
LA POP, PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE \[cançó-folk - la Valldigna]:[/B] Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien amb el contrabaixista Xavi Alaman (Carraixet, Aljub, Òscar Briz…) per tal de rodar aquesta bogeria totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Espectacle per a xiquets i majors, amb vocació interactiva i posada en escena teatral.
JOSEP ENRIC GRAU \[poegrafista- la Valldigna]:[/B] L'artista valler ens regalarà Poegrafies de veu i cabàs, un espectacle transgenèric que recorre les relacions que hi ha entre els objectes i els llenguatges i entre el públic i les obres.

Cap comentari:

Publica un comentari