dimecres, 1 de juny del 2011

'Principia Mathematica' és inspiració, autenticitat i entusiasme

Alemany i Corrio, el primer celler de garatge de prestigi català, van presentar aquest dilluns 30 de maig amb un concert a la Sala Monasterio de Barcelona el seu nou vi blanc, un xarel·lo de gran mineralitat amb una etiqueta amb la portada (obra de l'artista Evru) de 'Principia Mathematica' (Picap 2010), el darrer disc del cantant Àlex Torío.
Àlex Torio, protagonista també d’aquesta presentació,  va tocar algunes de les peces del seu excel·lent treball, que ha servit d’inspiració per la creació d’aquest gran vi, mentre s'anava tastant el nou xarel·lo, obtingut de vinyes d'una trentena d'anys de Sant Pere Molanta. El vi, en honor a l’obra de l’Àlex,  també es diu 'Principia Mathematica'

Els elaboradors són una vilafranquina i un francès que es van conéixer estudiant a la Borgonya i que es van enamorar (segurament amb un dels temes del disc com a fons).  És, doncs, una prolífica i romàntica història d'amor. La festa de presentació i l'ambient van ser fantàstics. S'hi van arribar a veure fins a dos exdirectors generals de l'Incavi (Domingo Valiente i Oriol Guevara) i qui ocupa el càrrec actualment, Jordi Bort. També hi era el secretari geneeral de la FEV, Pau Roca, i una bona colla de sumillers i restauradors, així com la periodista i escriptora Empar Moliner o la nutricionista Magda Carlas. 'Principia Mathematica' és, al igual que el disc que li dona nom, un vi per tornar a creure en l'autenticitat, en la força, en la il·lusió i en la feina entusiasta i ben feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada