dijous, 18 d’agost del 2011

Le Petit Ramon actua a la Festa Major de Gràcia

Le Petit Ramon presenta a la Festa Major de Gràcia el seu nou disc, “Brou”. Un brou que fa olor de cello, de guitarra acústica i de les percussions més marcianes del món. La recepta ha evolucionat fins a l’estadi més depurat i més simple, al rock’n’roll. Es podrà degustar en directe diumenge sota les estrelles de Gràcia, al claustre de l’oratori de Sant Felip Neri, dins el cicle “Les Nits del Claustre”.
 
Le Petit Ramon
Diume
nge 21 d’agost, 22h30
Claustre de l’oratori de Sant Felip Neri
c/ del Sol, 2 – Gràcia, Barcelona

Ramon Faura: Veu, guitarra i efectes
Elvis JV: Cello
Xavi Tasies: Nouvelle percuisine 
Entrades: 10 euros anticipada / 12 euros taquilla
Ja a la venda a la seu de la FMGràcia (c/ Igualada, 10)

Brou

Com un artesà pacient i precís, Le Petit Ramon ha dedicat els últims anys a polir una maquinària perfecta. El punt de partida no era gens obvi: un cello, una guitarra acústica amplificada amb els pedals més diversos i un còctel de percussions absolutament inclassificables.
“Brou” són 10 cançons de curt minutatge, alta intensitat i rerefons tèrbol. Blues i rock’n’roll directe a l’estómac, garatge cru i per moments ferotge, elaborat però deixat anar, deixant que la música flueixi. Una música que sembla arribar-nos d’una altra època però que pren el pols de la Barcelona d’avui. Música que bull com el brou. Que surt del cor i et colpeja l’estómac. Mai no fa fred quan el teu cor bull com el brou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada