dimecres, 17 d’agost del 2011

Pellikana i Vol de Núvol celebren el centenari del naixement d'Enric Valor

Castalla celebra el centenari del naixement d'Enric Valor amb un concert que ajunta el grup Vol de Núvol, amb el seu espectacle En Ric Rap Rondalles - El Musical, i el grup local Pellikana, el qual presenta el seu propetedor primer llançament "Titelles". L'esdeveniment tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament de Castalla el 26 d'agost a les 22.00 h. Amb aquest concert, Castalla, la localitat natal d'Enric Valor, continua els actes d'homenatge a l'escriptor, gramàtic i rondallista.
Vol de Núvol és una formació de música i teatre, que adapta els textos de les rondalles més conegudes d'Enric Valor a ritmes de rap, soul i funk. Amb aquests ingredients es cuina un espectacle al més pur estil Broadway per reinterpretar Valor i acostar-lo a nous gèneres i públics amb un esperit modern, lliure i entretingut.
Pellikana és una jove formació que, amb gest ferm i decidit, ha versat al seu nou disc “Titelles” tots els ingredients necessaris per fer-nos embogir i moure les cames. El seu valor principal? La joventut i vitalitat que desprén cada nota del seu apaivagador estil. Tot un influx de músiques, ritmes i cultures conflueixen al llarg de 12 temes per conformar una barreja fresca i delitosa, cuinada amb esma i servida amb molta cura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada