divendres, 15 de juny del 2012

La Troba Kung-Fú tanca el cicle músicA a la Carpa

L’edició de músicA a la Carpa d’enguany arriba al seu punt i final amb el concert de d’aquest divendres de la Troba Kung-Fú. Aquest és un cicle de música integrat dins el Festival Circ Cric que durant tres mesos ha agrupat un conjunt de concerts sota la carpa d’aquest circ i enmig de la natura del Montseny.
El darrer concert promet ser un “espectacle màgic” i ple de sorpreses amb la música de La Troba Kung-Fú i l’humor de Tortell Poltrona com a protagonistes. La formació encapçalada per Joan Garriga oferirà tot el seu repertori de cançons amb la companyia de les actuacions pròpies del Circ Cric. El concert serà aquest divendres 15 de juny a les 10 de la nit. Aquest espectacle arriba després dels tres concerts consecutius que el grup va oferir a la Sala Heliogábal de Barcelona i pocs dies abans del concert inaugural que realitzarà per obrir la nova edició del Festival Grec de forma gratuïta.
Des de l’abril, han passat pel cicle de músicA a la Carpa: Quico Pi de la Serra, Mishima, Very Pomelo i Mazoni, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada