divendres, 8 de juny del 2012

Llach i Guardiola canten en el concert benèfic 'Les nostres cançons contra la sida'

L'artista Lluís Llach i l'entrenador del FC Barcelona Pep Guardiola canten aquest divendres junts a Barcelona per tancar el concert benèfic 'Les nostres cançons contra la sida', un esdeveniment en el qual estan previstes les actuacions de 17 artistes i bandes que col·laboraran de manera desinteressada. La iniciativa recaptarà fons mitjançant la venda d'entrades --de 15 a 40 euros-- que aniran destinats a la Fundació Lluita contra la Sida, liderada per l'investigador Bonaventura Clotet, que treballa per la conscienciació de la societat sobre el VIH i diversos projectes d'investigació.
El concert tindrà la participació de figures de la música ja consolidades al costat de bandes emergents, tots ells representants de les corrents més populars de la música catalana com la Nova Cançó, el rock, el pop independent, la rumba i el mestissatge.
Els participants seran Marina Rossell, Gerard Quintana, Els Amics de les Arts, Miguel Poveda, Silvia Pérez Cruz, Sisa, Amaral, Pep Sala, Gossos, Antònia Font, Lax'n'Busto, Peret, Manu Guix, La Troba Kung Fu, Mishima, Teràpia de Shock i Obrint Pas. El públic jugarà un paper actiu i serà l'encarregat d'escollir la cançó catalana més popular de la història, que interpretaran tots els artistes i bandes com clausura del concert. El concert organitzat per la Fundació Lluita contra la Sida té el suport de la Sala Luz de Gas i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el patrocini d'Estrella Damm, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada