dijous, 14 de juny del 2012

Beneixida acull un festival amb El Botifarra i Arthur Caravan

El col·lectiu Compartir Dóna Gustet aprofita que ha de gravar una escena de la pel·lícula Arròs Movie per muntar un festival per Sant Joan. L'ha batejat com #LaFesteta, un festival que se celebrarà a Beneixida (la Ribera Alta). Arròs Movie és projecte d'un llargmetratge que Compartir Dóna Gustet ha finançat amb micromecenatge: una road movie que es qüestiona quin valor té la comunitat. Una de les escenes es gravarà el dia 23 i serà una de les activitats organitzades en aquest nou festival de #LaFesteta.
El que volen és que hi hagi una alternativa a les aglomeracions que es creen al litoral quan arriba la data de Sant Joan, proposant unes activitats en plena natura (la Vall Farta) i en un lloc ple d'història com és el poble vell de Beneixida. Les activitats seran molt variades, des d'una ruta històrica participativa, els menjars de la terreta, activitats infantils, correfocs, una mascletà (implosió impugnada), una foguera i danses, fins a música en directe d'artistes com Pep Gimeno 'Botifarra' i Arthur Caravan i discjòqueis variats que faran ballar fins a altes hores de la matinada. 
L'organització habilitarà una zona d'acamapada i un autobús que sortirà de Barcelona perquè tothom qui ho vulgui hi pugui participar. Els abonaments per als menjars ja es poden adquirir a "preus populars". Tota la informació necessària és al web de la Festeta.
Informació: Enderrock

2 comentaris:

  1. com que la vall de càrcer tio¡¡¡¡¡--- Gora Vall Farta-- i el que no vullga que rode¡¡¡

    ResponElimina