dimarts, 25 de setembre del 2012

Radiadores i Senior i el Cor Brutal actuaran a València a un concert contra la pujada de l'IVA

Radiadores y Senior i el Cor Brutal conformen el cartell del concert contra la pujada de 13 punts de l'IVA a la cultura que es farà el pròxim 25 d'octubre a la sala Wah Wah de València, informa la Plataforma Valenciana x la Cultura, que organitza l'esdeveniment.  El directe, que serà presentat per l'acte Pau Blanco i es desenvoluparà a partir de les 21.30 hores, s'emmarca en les accions que aquest col·lectiu va a desenvolupar contra la pujada de l'IVA cultural del 8% al 21%.El concert serà a la Sala Wah Wah, una de les més emblemàtiques de la ciutat dins del circuit independent, que cedix desinteressadament el seu espai per a este esdeveniment. Les dos bandes elegides són "clar exemple de subsistència al llarg dels anys en un marc independent dins de la música valenciana". L'entrada costarà 5 euros amb consumició inclosa, han detallat els responsables de la iniciativa en un comunicat.
Senior i el Cor Brutal ha editat fa menys d'un any el seu segon disc llarg, 'Gran (Malatesta/La Casa Calba)', produït per Raúl Fernández 'Refree' i que suposa la consagració d'esta banda liderada per Miguel Ángel Landete. Canten en valencià i el seu estil s'emmarca dins del rock alternatiu i el folk estatunidenc. La gestació i evolució d'este treball discogràfic ha consolidat a la banda com una de les més reconegudes en el panorama musical independent. Gràcies al tema 'El Signe del Temps', editat en el seu primer disc --'L'Experiència Gratificant (Malatesta, 2009)'-- la banda va aconseguir el Premi Ovidi Montllor a la millor cançó.
Per la seua banda, Radiadores, banda liderada per Raúl Tamarit, qui ja fora guitarrista de la coneguda formació Una Sonrisa Terrible, s'ha forjat sobretot als escenaris valencians. Ells mateixos definixen el seu so com "rock bàsic i elemental on predomina la naturalitat i l'espontaneïtat". Han publicat l'ep 'Bienvenido', del qual es ha fet un videoclip d'un dels temes més emblemàtics d'este treball, 'El Parque es Mío'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada