dimecres, 24 de març del 2010

Gossos presenten "Dia 1" (2010)

Els manresans Gossos que ja compten amb quinze anys de trajectòria, llençaran al mercat un nou disc anomenat "Dia 1". Es tracta del seu desè treball d'estudi, cuinat amb calma, però amb un excel·lent resultat.

"Sembla que res ha canviat i tot està igual, però només ho sembla: avui és Dia 1, el dia en què tot comença i alguna cosa s'acaba. Dia 1 és l'inici d'allò nou, tan esperat i treballat, i que ja és aquí. L'oportunitat d'un canvi real, fruit del sentit comú. L¿ocasió de fer net i quedar-nos amb l'essència d'allò que realment som. Per arribar a aquest Dia 1 primer ha calgut buidar la motxilla i treure tot el pes inútil que portàvem. Ens hem alliberat d'una dura càrrega que ens apartava de tantes possibilitats."
Dia 1 proposa ser un tribut a totes aquelles persones, col·lectius, coses que ja caminen o han caminat el seu Dia 1, i és també alhora una alenada per tots aquells que encara estan esperant trobar-lo. Gossos ha guanyat diversos premis al millor disc, millor banda de pop-rock o millor videoclip i reconeguts per referents molt importants en l'àmbit del rock català.

15 comentaris:

  1. Quan surt a la venda ?
    Si el concert és el 6 de maig, bé, ens haurem de apendre les cançons !

    ResponElimina
  2. misatge pel Santi:
    escolta precios si em sembla que no tens novia perque no quedem un dia??????? Ets tant guapo

    ResponElimina
  3. Això això quan surt el cd??
    ke ia tink ganes d mes gossos!!!
    oh yea nena!!!

    ResponElimina
  4. Bones, ja he escoltat el cd ! Es boníssim ! La 4 la millor

    Aneu al Bonpreu que ja el venen.

    Ens veiem el 6 de maig

    Força Girona !

    ResponElimina
  5. gossos es un grup mol bo sempre sera bo igual que els pets als sau antonia font dept sopa de cabra josep thio la trinca doctor calipso berta obrin pas i mols mes pero ja no son lo que eran eran bons fen folkpop i folkrock acustic fins el cd el gerdiu del tems despre ja no son lo que eran son una mescla de makako i i bonjovi a la catalana i no mola no agrada despres del cd el gerdi del tems es pot selba la lletra de la canço on pode anar

    ResponElimina
  6. per mi el millo cd de gossos de tota la discografia es el jerdi del tems i el 3 terse cd que ban treure

    ResponElimina
  7. "Dia 1" té grans cançons. Suposo que li pesarà les comparacions que es faran amb "Oxigen". Però per mi és un gran disc. Ara el millor de Gossos són els seus directes, les cançons agafen molta força.

    ResponElimina
  8. per mi oxigen no era millorEm quedo amb a l'ombra d'un cel brillant és molt molt bona Natxo Et felicito
    I Santi ets guapo de collons
    Diuen x aqui dalt que no tens novia Sera que no vols

    ResponElimina
  9. Per mi la millor del disc és la "Buscant espais". Té un ritme que et fa ballar encara que no tinguis ganes. Felicitats.

    ResponElimina
  10. Aquest darrer treball és molt bo, són únics. Els meus fills cada dia l'escolten. Jo vaig créixer amb música en anglès, ells han tingut la sort de créixer amb música moderna en català i de molt bona qualitat. I això no té preu. Gràcies Gossos.

    ResponElimina
  11. Molt bé aquest darrer treball. Gran encert a incorporar el piano, li dona un so especial.
    És un grup que té alguna cosa que el fa especial.

    ResponElimina
  12. Estic d'acord que tenen alguna cosa especial. La que més m'agrada del nou disc és Fragils. Quan l'escoltes alguna cosa es remou.

    ResponElimina
  13. "Sol de Febrer"....és un sol de cançó.

    ResponElimina
  14. Potser al cd Oxigen hi havia cançons que entraven més rapidament. Però si el Dia 1 l'escoltes amb calma, t'adones que són tan o més bones. Que grans!!!!

    ResponElimina
  15. Aquest estiu és la primera vegada que he anat a un concert dels Gossos. Vaig quedar molt sorpresa....! No m'esperava que fossin tan bons! Molt bé!!!!!

    ResponElimina