diumenge, 9 de maig del 2010

Primer videoclip de Miquel Herrero i Autòmats


Després de la presentació del disc "Cançons en blanc i negre" a la FNAC de València i Barcelona, la banda lideradada pel beniatgí-gandià Miquel Herrero presenta el seu primer videoclip "Univers Autòmat". Gravat en dues hores en un saló de narguil de Gandia, l'ambientació sembla pròpia de Marraqueix i el guió, a càrrec del propi Miquel Herrero i Marc Gomar, mostra la influència d'autors com Pere Calders o Boris Vian. Pel que fa a la música, el tema incorpora instruments de vent com la trompa i el bombardí poc emprats fins ara en el pop-rock valencià.

3 comentaris:

  1. els valencians també volen tenir uns antònia font :P

    ResponElimina
  2. La veritat és que el tema sona molt be, i particularment és cert que s'assemblen als mallorquins antònia font... Pot ser seran el relleu, què en penseu? He cercat més info d'aquest grup, i pel que he vist van estar tocant al Fnac de la diagonal en abril. Al seu myspace he trobat altres cançons molt maques. A mi també em recorden als Amics de les Arts i un poc a Sisa...

    ResponElimina
  3. podieu pujar videos amb les cançon a youtube, per tal de donar possibilitat d'esoltar aquestes cançons a tot tipus de public amb facilitat. A mes així permitirieu la difusió d'aquestes en cèrtes reds socials com tuenti.. els temes agraden, i molt.

    ResponElimina