dimecres, 30 de juny del 2010

Premis per a un bon any de la música en valencià

Els membres del COM van aprofitar l’homenatge realitzat el passat divendres a Ovidi Montllor  per presentar la propera edició del lliuramentdels Premis  que porten el seu nom Per cinqué any consecutiu, els músics en valencià convoquen,organitzen i lliuren els guardons que reconeixen les millors propostes fetes en la nostra llengua que al llarg de l’any han vist la llum.
Enguany la cita serà el proper 7 de juliol, a les 22 hores al Teatre Micalet de València. Túbal Perales, en nom de la comissió organitzadora, no ha volgut passar per alt l’ocasió per destacar l’enorme producció de treballs discogràfics en llengua pròpia: un total de 78 discs al llarg de l’any. “L’any passat manifestàvem la nostra satisfacció per l’elevat nombre de discs editats, i eren més o menys la meitat dels que tenim enguany. Sense dubte, la música en valencià gaudeix hui per hui d’una vitalitat espectacular”.
Els Premis Ovidi s’amplien aquesta edició amb dos nous guardons: al Millor Disseny i al MillorVideoclip. A més, el Premi d’Honor enguany li serà concedit al grup Pavesos, comptant amb la presència de la integrant del grup Merxe Banyuls a la nit del lliurament. L’encarregat de conduir l’acte serà Toni de l’Hostal, i d’ací a uns dies es donaran a conèixer els noms dels artistes nominats.

2 comentaris:

  1. La veritat siga dita estem davant d'una nova època d'esplendor en el pop i rock en valencià. Possiblement des de finals dels 70 i principis dels 80 no gaudíem de propostes tan interessants.
    Enhorabona per la tasca que feu, m'agraden molt els vostres continguts.
    Per cert, en la meua pàgina podreu trobar un grapat de grups més de València en l'apartat "En València", esteu convidats a agafar-les per al vostre llistat de bandes i grupes.
    Continueu així... entre tots farem un.

    ResponElimina
  2. ieee!!! la direcció no us la he posat: http://www.noseviuresenserock.com/

    ResponElimina