divendres, 22 de juliol del 2011

Neix el CAVApop, el cicle de concerts en caves del Penedès

El CAVApop començarà demà dissabte amb un doble concert de Joan Masdéu i Miquel Abras, a les caves Pagès Entrena (Sant Jaume Sesoliveres-Piera). Masdéu hi presentarà “Casa Murada” (Musica Global, 2011), el primer treball en solitari després de gairebé vint anys liderant els Whiskyn’s. Abras, que aquest any està fent una gira acústica arreu del país, presentarà el seu tercer disc “Temps de Zel” (Música Global 2010)
El segon concert del CAVApop serà dissabte 30 de juliol i estarà protagonitzat pels Lexu’s. El grup catalano-andorrà hi oferirà una actuació especial en format en acústic. El quintet hi repassarpà els temes dels seus tres discs, en especial atenció el darrer “La vida perfecta” (L’X’S Music 2008). Serà a les caves Vallformosa (Vilobí del Penedès).
Amelie tancarà el CAVApop dissabte 13 d’agost amb un concert a les caves Olivé i Batllori (Subirats). Amelie és un grup jove que tot just acaba de publicar el seu primer treball “Somiant desperts” (Música Global, 2011), però que ràpidament es convertiran en referents. El CAVApop serà una bona ocasió per descobrir-los. Les entrades per cada concert (10 euros) es poden comprar a l’oficina de turisme de Vilafranca del Penedès i a www.concerts.cat/cavapop on també s’hi pot trobar tota la informació del CAVApop. Tots els concerts comencen a les deu de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada