dimecres, 4 de gener del 2012

Descobreix els projectes personals dels músics de Sanjosex i El Petit de Cal Eril

Amb les sessions “A la palestra”, el segell Bankrobber vol donar veu als projectes individuals d’alguns músics vinculats a les bandes de l’escuderia. La primera cita (11 de gener) estarà dedicada a la música que fan dos històrics escuders de Sanjosex, Pep Mula i Miquel Sospedra. La segona (8 de febrer), a tres projectes vinculats a El Petit de Cal Eril, amb Càndid Coll, Lluís Rueda i David Paco de protagonistes. Tots els concerts tindran lloc a l’Heliogàbal (Gràcia, Barcelona).
Dimecres 11 de gener
22h Heliogàbal
Els músics de Sanjosex a la Palestra
Mystic Flugehorn Band + Mistu Mistu
Entrada: 6 euros

La primera nit està dedicada a Sanjosex i, en concret, a la seva base rítmica, amb la presentació en viu de Mistu Mistu –l’alter ego de Miquel Sospedra) i Mystic Flugehorn Band –projecte encapçalat per Pep Mula.
Mistu Mistu és el projecte personal del baixista (aquí reconvertit a les sis cordes) Miquel Sospedra, que amb les seves pròpies cançons es transforma en un cantautor dub, tal com podeu descobrir al seu Bandamp: mistu-mistu.bandcamp.com 
El bateria Pep Mula, per la seva banda, encapçala Mystic Flugehorn Band, on busca la baula perduda entre el jazz i el rock... que no és precisament el jazz-rock! Per mostra, aquí: myspace.com/mysticflugelhornband

Dimecres 8 de febrer
22h Heliogàbal
Els músics del Petit de Cal Eril a la Palestra
Murnau + Pacosan + Autodestrucció
Entrada: 6 euros
Murnau és el projecte personal de Lluís Rueda (Mardou, El Petit de Cal Eril), iniciat al 2005. Avantgarde, noise, rock experimental i Lo-Fi, influit per la No Wave del Nova York dels inicis dels 80. Després de diversos tracks publicats a Jacquard Recs, per aquest 2012 s’espera el primer elapé de Murnau, gravat als estudis de Ca l’Eril de Guissona.
www.myspace.com/murnau78
Pacosan es el projecte personal del multiinstrumentista David Paco. Low-fi, low budget, amor i psicodèlia, tal com es pot descobrir al seu recull “Habemus papa”, publicat recentment via Bandcamp.
http://pacosan.bandcamp.com/ Després d’una llarga trajectòria vinculada a diverses bandes del Montseny, entre les que destaca Zeidún, Càndid Coll presenta ara el seu projecte personal Autodestrucció. Cançons de minut i mig que es belluguen entre NOFX i el black metal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada