diumenge, 22 de gener del 2012

Escola Valenciana premia la trajectòria de Paco Muñoz

Escola Valenciana ha atorgat el Guardó a la trajectòria individual al cantautor Paco Muñoz en reconeixement a la seua carrera. L'entitat valencianista també ha premiat a la revista Saó després de 35 anys de publicacions en la nostra llengua amb el Guardó a l'ús social. Finalment, el Cor de l'Eliana rebrà el Guardó extraordinari. Els tres premis es lliuraràn el proper 11 de febrer en la novena edició de la Nit d'Escola Valenciana, que enguany tindrà lloc a l'Auditori Municipal de l'Eliana.
Escola Valenciana amb el premi a Paco Muñoz (València, 1939) vol homenatjar la figura del cantant i escriptor amb una trajectòria de 35 anys amb 23 discs i set llibres infantils.Saó va aparèixer al 1976 i és una de les primeres revistes publicades en valencià. D'inspiració cristiana, aborda d'actualitat, culturals, socials o religiosos. Per la seua part, el Cor de l'Eliana s'ha convertit en un referent després de 22 anys des de la seua fundació.
Una nit marcada per la música
Escola Valenciana segueix preparant els actes de la Nit, que tindrà la música com eix central. A més del lliurament dels premis i la presentació de les Trobades d'escoles en valencià, els grups musicals del Camp de Túria adquiriràn un protagonisme especial. La Colla de Dolçainers de la comarca obrirà l'espectacle preparat, seguit de l'actuació del Cor de l'Eliana, els balls tradicionals del grup l'Aljama de Bétera i el ritme escenogràfic de PerKu-Va.
Després del sopar, el grup Rapsodes posarà el punt final a la vetlada, que, com afirma l'entitat, "completarà aquest ventall de manifestacions sonores de la comarca de Camp de Túria, un dels bressols de la música valenciana". L'entrada per a l'espectacle i el sopar costa 38 euros per persona, mentres que l'entrada per a l'espectacle, el sopar i una habitació individual val euros. Si la habitació és doble el preu és de 116 euros. 
Publicat per Amat Sapena a Levante-EMV

1 comentari:

  1. un més dels oblidats, ja era hora, el meu nebot al Llobregat canta les seus cançons com les del tio Pep

    ResponElimina