dimarts, 10 de gener del 2012

L'etern Retorn, nou projecte musical de Pepet i Marieta i Bratwurst Secret

L’amor, l’enveja, la il·lusió, la cobdícia, la por… són tantes les constants que es repeteixen a les vides humanes des de temps ancestrals! Però que les nostres vides estiguin sotmeses a aquestes directrius inalienables no impedeix que cadascú pugui prendre’s la seva vida com un full en blanc on tot és possible. Amb aquesta idea com a punt de partida, neix l’Etern Retorn, una nova formació musical integrada per membres de Pepet i Marieta i Bratwurst Secret, que vesteix el seu pop esperançador i enèrgic amb lletres plenes d’històries quotidianes i filosofia de carrer.
Al mateix temps, l’Etern Retorn és el títol del seu primer treball discogràfic, un projecte multiartístic que combina música amb fotografia, literatura i cinema en un nou format que han volgut batejar com a CD-web. La banda afirma: "L’Etern Retorn és una iniciativa autoproduïda i autogestionada per Josep Bordes, que no compta amb cap ajut governamental ni privat, però sí amb la bona voluntat d'un bon reguitzell d'artistes que han dedicat i encara dedicaran moltes hores al projecte. El cost total del projecte és d’11.000 euros i, tot i que estem disposats a invertir-hi els nostres estalvis, ens falten 3.000 euros per acabar de finançar-lo. És per això que us demanem que ens avanceu el vostre suport a través del portal www.verkami.com. Verkami és un sistema de crowdfunding que us permet col•laborar amb el projecte a partir de les vostres aportacions econòmiques. A canvi, nosaltres us recompensem amb diferents compensacions exclusives segons la quantitat aportada".

1 comentari:

  1. No n'havíem sentit a parlar, de l'Etern Retorn, i el cert és que pinta molt interessant! Sobretot, per aquesta mescla d'arts de què parleu.
    Hi estarem atentes!

    ResponElimina