dilluns, 6 de febrer del 2012

La Sala Matisse acull un concert solidari amb la presència de Sènior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Rapsodes i Cosidos

Per segon any consecutiu, la Sala Matisse de València acollirà dijous que ve 9 de febrer a partir de les 21:30 hores una nova edició del concert solidari amb el poble sahrauí en el qual participaran alguns dels grups valencians millor considerats de l'escena actual. Sènior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Rapsodes i Cosidos s'han volgut sumar a una festa que ja l'any passat va recaptar mil cinc-cents euros, repartits en forma de material escolar en una expedició en el desert. El concert està organitzat per Indiecat i tots els participants ho fan de forma gratuïta per augmentar els ingressos. A més, la sala ha estat cedida lliurement, la prestigiosa il•lustradora Paula Bonet ha dissenyat el cartell i l'empresa de música Consolat de Mar ha donat dues violes i dos violins. L'organització té previst destinar part de la recaptació a la campanya d’Escola Valenciana “Un euro, llavor de pau”, que té previst construir un col•legi en una de les zones més necessitades de Guatemala. Sènior i el Cor Brutal presentarà “Gran”, un treball d'estudi que els ha portat a acaparar els elogis de múltiples mitjans especialitzats. Per a molts, és el millor disc en català del 2011. Folk d'arrel americana a través de música a contratemps amb sabors dylanians i una veu esquinçadora de Miquel Àngel Landete. Arthur Caravan, amb “Atles Enharmònic”, ofereix més guitarres, més potència i més brillantor, sense deixar de costat la intensitat de les melodies i el lirisme que caracteritza al quintet d'Alcoi. 
Rapsodes posarà en escena en la Matisse les cançons d’“Ouiea”, amb la seva festa i un potent directe a través de lletres punxants. Rock, reggae, dansa i fins i tot música clàssica s'incorporen a l'inconfusible elenc vocal d'Andreu, Kpoll i Mireia. 
Finalment, la banda valenciana Cosidos presentarà el seu primer LP, denominat “Humo”, un treball en el qual Héctor F. Sanchis i Antoni Montagudo es mostren candents i insinuants a parts iguals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada