dilluns, 7 de maig del 2012

Agraviats, a punt de caramel

Torn de paraula és el títol del quart disc de Agraviats per al que estan cercant financiació a Verkami. De fet, es troben a escassos cent euros d'aconseguir-ho. Es tracta d'uUn disc més madur i definit on el funk i el reggae es converteixen en protagonistes, acompanyats com no, per altres estils musicals com el jazz, o el ska.
Agraviats, va nàixer l’any 1998 pels voltants de Borriol (La Plana), on dos amics amb inquietuds socials i influències musicals afins, amb especial predilecció pels ritmes skatalitics i jamaicans barrejats amb un toc de punk i una lírica compromesa van fer néixer una primerenca versió d’Agraviats.
Amb el temps i l’experiència a l’escenari, l’evolució musical de la banda portarà Agraviats a crear un estil propi barrejant ska, rock i reggae. La primera etapa de la banda (1998-2004) s’inicia enregistrant una maqueta sota el nom “Què més dóna?”
Després d’una breu parada amb poc més d’un any d’inactivitat Agraviats es va tornar a reunir per començar una nova etapa més madura “Mira endavant”, amb lletres crítiques més reflexives, i barrejant l’ska amb tocs de funk i swing.
L'any 2009 Agraviats registra el seu tercer disc “Riure Pecar Crear”, un treball que consolida el canvi de direcció pel que el grup va apostar l'any 2006, amb 9 temes nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada