dimarts, 22 de maig del 2012

Coneix...Bulma

Bulma és un grup musical de cançons costumistes i melancòliques no urbanes de la comarca costanera del Garraf. L’any 2009 van publicar el primer EP titulat Cada segon, un disc eclèctic de sis cançons enregistrat i mesclat als estudis GDM. Després de molts concerts pel territori català i una petita gira a les Illes Balears, el 2010 van ser elegits entre els divuit finalistes del concurs de maquetes Sona 9. El mateix any van guanyar el Concurs de Sintonies de la Fira de Música de Vila-seca.
El videoclip del senzill El llençol, gravat aquell mateix any, realitzat per Anna Díaz i produït per Jetuilelle, va ser elegit finalista al ZOOM VI Festival de Realitzadors de Videoclips de Catalunya.
El 2011 es proposaren enregistrar el nostre primer disc de llarga durada. Per fer-ho van gravar setze composicions en directe a l’estudi APX, que els serviran de punt de partida perquè el contrastat compositor i músic Esteve Molero s’encarregui de la direcció musical del grup i del futur disc.
Després d’intensos mesos d’assajos van presentar algunes d’aquestes composicions l’estiu del 2011 en un concert especial al Cicle de Música al Castell de Sant Pere de Ribes.
Més informació a www.bulmagrup.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada