dissabte, 12 de maig del 2012

El grup Moments treu el primer disc, "7 colors"

El grup vallesà Moments presenta el seu primer disc, 7 colors. Els components de Moments són Míriam Aguado (cantant sabadellenca), Sergi Camps (teclista castellarenc), Francesc Sesat (guitarra acústica i veus, de Mollet), Javi Hernández (guitarra elèctrica, de La Llagosta), Òscar Yeste (baix, castellarenc) i Ferran Llobet (bateria, també castellarenc). Al treball hi han particpat set col·laboradors: Martín Rodríguez, Joan Cardoner, Joan Pau Cumelles, Manuel Rodríguez, Raúl Ramírez, Juan Carlos Sánchez i Joan Lorente.
Van començar a treballar en el disc ja fa un any, seguint la línia que els caracteritza: “ens definim com un grup d’estil pop-rock amb pinzellades de folk i country i cantem en anglès i català”. Van presentar les cançons en directe en una mini gira. 
El nom del disc fa referència “als set components que vam començar a gravar el disc, tot i que ara som sis”.“També hem inclòs la paraula colors al títol perquè creiem que cadascú aporta un color diferent a les cançons”, afegeix Aguado. El disc ja es pot comprar a l’Artristras, un dels tres punts oficials de venda del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada