dijous, 31 de maig del 2012

Coneix...Nucli

NUCLI és Música Electrònica i Pop Dance en Català, més concretament cantat en Mallorquí. Neix el 2009 amb l’objectiu de crear un estil propi: pop cantat en mallorquí, amb sons “guitarrers” i amb bases Electròniques, Dance i Comercials.
NUCLI és el resultat de mesclar el Pop Melòdic de l’Albert amb la producció Electrònica d’en Dani. Amb lletres intimistes i personals que parlen d’experiències tristes i eufòriques; amb ràbia i alegria alhora. Tot plegat és el reflex de sentiments i vivències que l’Albert canta amb la sonoritat “salada” de
Mallorca. NUCLI és segons el que vol fer sentir: enèrgic per les guitarres elèctriques i bases Dance; alegre i fresc per les guitarres espanyoles i melodies pop; i melancòlic per les composicions musicals i sons electrònics d’ambient. NUCLI és la fusió de dos estils: el Pop amb el Dance, o amb la música Electrònica Comercial.
Albert Candela, músic compositor mallorquí, és la veu, lletra, guitarra i compositor de les cançons de NUCLI. El seu estil ve marcat pel Pop Rock de diferents bandes en les que hi ha format part. Entre elles “Mal Vici”, una formació que va editar tres discs en el panorama Pop Rock Català entre el 2000 i el 2005. En l’actualitat l’Albert produeix, composa i actua en directe per a diferents projectes musicals.
Dani Sierra, productor d’estudi Barceloní (D-SE), produeix i arregla les cançons de NUCLI amb arranjaments Dance i Electrònics. En l’actualitat també produeix i col·labora amb altres artistes catalans sota el seu propi segell, DAXA Music NetLabel.

2 comentaris:

  1. i vatros no coneixeu aquestos? http://www.youtube.com/watch?v=zV6_igMQEdE
    ;)

    ResponElimina
  2. http://www.perevilanova.cat Esperem que us agradi!!!

    Tres discos i forces nominacions ;)

    ResponElimina