dimarts, 6 de novembre del 2012

Arthur Caravan, enllestint nous projectes

El quintet alcoià Arthur Caravan travessa un període d’intensa activitat, més enllà dels compromisos que continuen sorgint per presentar en directe el seu darrer disc, «Atles enharmònic». El quintet està treballant molt de portes endins en noves cançons per a un proper disc, que probablement tindrà forma d’EP. Alhora, avança en diversos tràmits per tractar de donar forma a la possible edició de l’espectacle de versions «Si t’arriba el dematí (la nit de la música en valencià)», un muntatge que ha obtingut gran resposta per part del públic allà on s’ha presentat.
També s’han aprofitat les darreres setmanes per acabar de polir la presentació de les cançons d’«Atles enharmònic» en format acústic. Aquest espectacle va ser estrenat a Barcelona, al cicle «A viva veu», i posteriorment ha visitat ja València, Xàtiva i Alcoi, mentre es preparen ja futures cites amb un format que pretén fer front a la situació d’incipient crisi de l’àmbit cultural amb una fórmula senzilla: simplificar al màxim el format per aconseguir un so proper i íntim, sense perdre energia ni lirisme.
A banda d’això, els membres d’Arthur Caravan estan conreant interessants projectes per separat. El cantant Pau Miquel Soler està a punt d’editar un disc en solitari, en què musica poemes de Vicent Andrés Estellés i que portarà per títol «L’amor o la guerra». Per la seua banda, el teclista Pablo Gonzàlez ha col·laborat amb 
Jesús Saez (Polar) per donar forma al disc de Llum «Limelight». A més de signar gran part de l’instrumentació d’aquest àlbum editat per Jabalina Records, la presència d’Arthur Caravan en el projecte es 
completa amb la incorporació del baixista Pau Aracil i del percussionista Toni Blanes a les actuacions en directe a les presentacions realitzades a València, Madrid i Múrcia.
A més, Arthur Caravan i Hugo Mas estan col·laborant en un interessant projecte que ja ha passat per diverses sessions de treball i que podria veure la llum en forma de disc i espectacle conjunt. El més important és que la col·laboració cada dia pren més cos i fa millor aspecte, i la suma de la tremenda veu d’Hugo Mas amb la potència sonora dels Caravan pot generar un veritable terrabastall a l’escena valenciana. Per últim, el grup a més ha avançat una mena de clip amb la cançó «Cadència trencada», una proposta artística que, sense arribar a poder considerar-se videoclip musical, ha tingut molt bona acceptació entre els seguidors. Es tracta de l’aperitiu del futur videoclip, ara sí, que ja ha estat enregistrat i que es troba ara per ara en procés de muntatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada