dijous, 1 de novembre del 2012

Cançons de la veritat oculta: nou videoclip i concerts a Olot i Vilafranca‏

Enguany se celebra el centenari de Pere Calders, un dels grans narradors de la literatura catalana contemporània. Coincidint amb l’efemèride es publica el llibre-disc “Cançons de la veritat oculta”, on la cantant Judit Neddermann interpreta cançons inspirades en alguns dels contes més emblemàtics de l’escriptor. L’espectacle arriba aquest novembre a Olot (dissabte 3) i Vilafranca del Penedès (divendres 9) coincidint amb la publicació del tercer videoclip del projecte, “La finestra”.

Nou videoclip! ‘La finestra’
Pere Calders fou un dels més grans escriptors del segle XX. Els seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l’inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. Aquest 2012 se celebra el centenari del seu naixement i volem recordar-lo amb cançons. Onze autors de la nova escena independent catalana s’han inspirat en les històries de Calders i n’han fet vestits a mida per a la brillant veu de Judit Neddermann, una de les grans veus emergents de l’escena musical catalana.
La direcció musical de l’espectacle ‘Cançons de la veritat oculta’ és a càrrec de Genís Bou (The Gramophone Allstars), que ha treballat a partir de cançons escrites per Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo, Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).
En l’espectacle -que es podrà veure aquest novembre a Olot i Vilafranca del Penedès- les 11 cançons estan acompanyades per unes projeccions visuals de Raúl Cuevas, basades en fotogrames extrets de la interessant obra fílmica de Pere Calders.

Propers concerts
Dissabte 3 de novembre, 20h00
Olot: Sala el Torín
Entrades ja a la venda:

Divendres 9 de novembre
Vilafranca del Penedès: Auditori
Entrades ja a la venda:

Aconsegueix el llibre-disc a la Bankrobber Store:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada