divendres, 7 de juny del 2013

Aspencat presenta hui a Barcelona el seu nou disc

Els valencians Aspencat tornen a la càrrega aquest 2013 amb Essència, un nou treball que pretén donar una volta de clau a l’estil reggae-fusió que els ha consolidat com una de les bandes més emergents del panorama de la música en català. Aquest serà el treball de la maduresa musical de la banda de la Marina Alta. Un disc que arriba després de tres publicacions autoproduïdes, autoeditades (copyleft), autodistribuïdes; i de més de 80 concerts presentant el seu darrer treball Naixen Primaveres xafant escenaris de primer ordre com ara el Rototom Sunsplash, l’Acampada Jove, El Feslloch o l’Skaville (Croàcia); compartint escenari amb bandes de la talla d’Obrint Pas, Boikot, Betagarri, Los Chikos del Maíz, La Raíz o Dub Incorporation entre altres. 
Sala Bikini 
Divendres 7 de juny 20:30
Obertura portes 20:00
Taquilla: 8 € - Anticipada: 6 €
Al nou disc Essència el missatge no pot fer altra cosa que endurir-se perquè en la crua realitat, uns pocs acaparen la majoria del pastís deixant només algunes molles, cada vegada menys, a la resta. Cançons de lluita i amor sense eufemismes, ni subterfugis. Cridar a les coses pel seu nom per eliminar els filtres i els vels que ens impedeixen obrir els ulls i arribar així a l’essència de les coses.
Essència pretén ser l’evolució natural del reggae-fusió característic de la banda. Al ventall d’estils cultivats en els anteriors treballs s’incorpora ara el dub-step amb major presència de greus, sintetitzadors i altres sons electrònics. Deu noves cançons per fer un pas endavant i al mateix temps consolidar el so característic d’ASPENCAT i convertir-lo així en un dels seus principals trets identitaris, juntament amb el missatge.
Com ja feren en el passat amb col·laboracions del nivell de Xavi Sarrià (Obrint Pas), Sargento García o la Raíz entre d’altres, en aquesta nova aventura musical ASPENCAT ha comptat amb alguns col·laboradors de luxe com ara Nega (Los Chikos del Maíz), 1101vs13, L.E. Flaco, Bman, Tawas i Oscar (productor i Mc’s de Dremen), Martin Plan B, Remei, Ximo Escrivà (antic membre del grup) i l’habitual presència d’Àlex Seguí (La Gossa Sorda).
El nou disc Essència es va publicar el passat 29 d’abril i ha estat possible gràcies a les aportacions de la gent mitjançant la plataforma Verkami. Com mana la tradició de la banda, aquest estaà disponible amb descàrrega directa i gratuïta des de la pàgina web: www.aspencat.org. La producció ha estat una tasca de Mark Dasousa i Pasqu Giner, essent l’Atòmic Studio la base d’operacions de tot el procés
d’enregistrament i mescla.
Descarrega't el disc gratuïtment a: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada