dijous, 13 de juny del 2013

Giravolt, nou directe de Lilit i Dionís

La banda de la Marina ens sorprén aquesta primavera amb l’espectacle: Giravolt. En aquest nou directe Lilit i Dionís barreja els temes dels seus dos treballs on la transgressió musical és la nota predominant. Amb aquesta filosofia reinterpreten la seua música de manera més directa i l’ambient folk es reforça amb un so més elèctric i enèrgic, tot això ben farcit de l’esperit de la llibertat musical. Per a Giravolt Lilit i Dionís incorpora a les seues files al trombonista de Beniopa Marc Tormo, que aporta a la secció de vents més dinamisme i solidesa.  
Vos detallem la informació dels primers concerts de Giravolt. Convideu a les vostres amigues, veïns, i companys de malifetes. Quants més serem més riurem!
- diumenge 9 de juny a les 14:00 estaran a la Fira Alternativa de València situada al llit vell del riu Túria.
- dissabte 22 de juny, actuaran a la Nit del Ros de Llocnou d’en Fenollet ( La Costera), juntament amb Pep Gimeno Botifarra.
- dimecres 26 de juny a Pego ( Marina Alta) celebraran els XX anys del programa de ràdio La Manta al Coll juntament amb Toni de l’Hostal, Lady Ma Belle, A pèl, Blat i Trilogy.
- dissabte 13 de juliol a Benloch (Plana Alta) actuaran a l’escenari gran del Feslloch on compartiran cartell amb els noms més destacats de la nostra música com Obrint Pas Al Tall, Aspencat, Orxata Sound System, Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, Arrap o Vertígen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada