dilluns, 16 de desembre del 2013

Ens encanta Trau!

El projecte TRAU es gesta l’estiu de 2012, enmig del xivarri d’un dinar, de la mà de Núria Botia, Xavi Artigas i Pau Torrens. D’aleshores ençà al soterrani d’una antiga casa santboiana hi germina la iniciativa que (re)uneix, per segona vegada, a antics membres de les bandes Les Philippes i Mel per retre homenatge a les escenes quotidianes de les seves vides. Una formació que més tard arrodoneixen amb la incorporació de Jordi Bastida i que els permet polir el seu primer EP, TRAU. Ara, a mode de monosíl·lab, el grup santboià decideix que es hora d’ocupar les llistes de reproducció amb un repertori de composicions pròpies. 
TRAU té clar que navega amb una indiscutible influència del pop-rock dels seixanta, dels setanta i de l'actualitat: The Beatles, Rolling Stones, The Kinks, The Zombies, Dr.Dog, Beck, Beach Boys, però també de cèlebres cantautors com Bob Dylan o Pau Riba, del rock&roll, de la psicodèlia i del pop. 
Cerquen una veu pròpia a través d’unes lletres dotades de naturalitat en les que es pot deduir que l’humilitat és l’estendard del grup. Sense voler-ho, fruit de la inspiració accidental, es converteixen en descriptors minuciosos de l’imaginari local i popular que els envolta i en creadors de melodies contagioses que acompanyen records d’infantesa, històries d’amor i cants reivindicatius.

Gira
28-12-2013, Indivendres 2013 a la Bisbal de L’Empordà juntament amb Los Retrovisores
11-01-2014, Vilanova i la Geltrú juntament amb Dead Parties
25-01-2014, Sant Boi de Llobregat juntament amb Coet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada