dimarts, 10 de desembre del 2013

II Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet

El Centre Instructiu Musical de Benimaclet, la Universitat Lliure de Benimaclet, Benimaclet Viu i l’Associació Veïnal de Benimaclet han organitzat la II MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, esdeveniment que, sens dubte, farà canviar la idea del que és un bon regal de Nadal just a les portes de tan assenyalades festes. Davant el deliri consumista propi d’aquestes dates i el desfermat balafiament en menjars i objectes sobrers, innecessaris, superflus i efímers, us convidem a regalar literatura i música en la nostra llengua. I per a que no se vos passe res, per a que vos assabenteu de tot el que tenim a la mà, tant novetats com clàssics, la mostra reuneix en un lloc incomparable com és l’espai sociocultural del Centre Instructiu Musical (CIM) de Benimaclet (Carrer Baró de San Petrillo, 14), la major col·lecció mai vista a Benimaclet de literatura i música en valencià per a totes les edats i condicions.
La mostra es celebrarà dissabte, 14 de desembre, entre les 11:00 i les 20:00 h. Al llarg de la jornada hi haurà tallers infantils de manualitats i d’animació lectora i musical (pel matí, a partir de les 12:00 h), signatura d’exemplars, entrevistes amb els autors de les obres, presentacions de novetats editorials i discogràfiques, exhibicions audiovisuals i alguna sorpresa més!! Enguany, tot açò vindrà de la mà de les llibreries La Traca,Primado, Gaia, L’Eixam i Denes, de les productores i distribuïdores musicals Comboi Records, Discos Oldies, Mésdemil i La Casa Calba, amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM). A més a més, estarà adobat amb la participació de col·lectius artístics i culturals de Benimaclet i la presència de reconeguts escriptors i músics dels voltants i més enllà.
Entre tots, farem que els nadals parlen valencià, siga pel Tió, el Pare Noel o els Reis de l’Orient, i mostrarem ben il·luminat l’enorme tresor cultural que sovint resta amagat darrere de les prestatgeries dels centres comercials.Veniu ben preparats i fornits per a l’ocasió, reserveu-vos la data!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada