dimarts, 27 d’octubre del 2009

Batà presenta "Cançons de butxaca" (2009)


Batà és un nou projecte dins el panorama de la música d’autor al País Valencià, encapçalat per Carles Llinares qui ha obtingut nombrosos premis i guardons en la seua trajectòria.Alguns d’estos premis són el Premi Ovidi Montllor 2006 al millor disc de cançó; el Premi a la Millor Proposta Musical de la Llotja de Música Urbana de Vila-real 2006; el Primer Premi al Certamen de Cantautors d’Horta-Guinardó 2007 i també Segon Premi al prestigiós certamen Cantigas de Mayo de Ceutí 2007, entre molts d’altres.
Després de quatre CDs, cinc espectacles i desenes de concerts oferits a sales tan prestigioses com el Círculo de Bellas Artes de Madrid, l’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana en l’actualitat presenta el seu nou treball “Cançons de Butxaca”.

L’espectacle de presentació del nou disc “Cançons de Butxaca” parteix de la cançó d’autor però anant més enllà. Amb una poètica personal i sonoritats pròpies, una cuidada posada en escena i un delicat treball de melodies vocals, el concert pren aires, de vegades intimistes, de vegades carregats d’ironia i de critica amb textos més explícits. La finalitat és crear un espectacle amb moments melòdics rics en harmonies així com moments més irònics, explícits i contundents.

Podeu conèixer més sobre Batà i escoltar alguns dels seus temes al seu Myspace

Info de: Pica'm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada